LATEST ARTICLES

PZ Swing Forex Indicator is designed for the swing traders. korniza kohore mund të ndryshojnë nga 15 minuta për çdo ditë. Timeframe you use might be...

The Uranus Scalping Forex System is a short term scalping trading system. pozita Scalper mund të zgjasë nga disa sekonda deri disa minuta. Everything happens...

Super Parabolic Forex System is a trend following system that can be used in time frames higher than 5 minutë. Simplicity is it's best...

Ichimoku Kinko Hyo Forex Indicator is a trend indicator which can be used in any time frame. The Ichimoku Kinko Hyo is created by...

Brain Trend1 Stop Forex Indicator is a very simple MT4 indicator. Ajo mund të jetë e kombinuar me treguesit e tjerë për të marrë një vendim kuptimplotë. You...

Zenki Trading Forex System is a trend following trading system. Kjo ju jep sinjale të sakta 90% of the time if the rules of the...

DTOSC Forex Indicator was developed by a trader called Janus. Ajo është e thjeshtë për t'u përdorur sistemin tregtare dhe ajo është e rekomanduar për fillestar. This...

Multi-Meter II Forex Indicator is a tool that shows the trend in the 1 minutë, 5 minutë, 15 minutë, 30 minutë, 1 orë, 4...

Din Fibo Next Forex Indicator is a trend following indicator. Ajo punon në një kanal si mekanizëm. Din Fibo Next indicator can be used...

5 Min Scalping With M5 Trader Forex Indicator is a trend following trading indicator. It is not enough to use this indicator alone to...