HarmonikManual Forex Metatrader Indikator

HarmonikManual Forex Metatrader Indikator

13224
0
ngabagikeun

This indicator will show the name of the pattern by placing point XABCD manually and also will search the next Potential Reversal Zone (PRZ) automatically.

This idea was first published by Snorm as DavincisKiss indicator. I have modified Harmonic Ratios.mq4 by alltraders, and added more command that needed.
 

Indikator Forex Download – parentah

HarmonikManual Forex Metatrader Indicator is a Metatrader 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transformasi data sajarah akumulasi.

HarmonikManual Forex Metatrader Indicator provides for an opportunity to detect various peculiarities and patterns in price dynamics which are invisible to the naked eye.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

How to install HarmonikManual Forex Metatrader Indicator.mq4?

  • Download HarmonikManual Forex Metatrader Indicator.mq4
  • Copy HarmonikManual Forex Metatrader Indicator.mq4 to your Metatrader Directory / ahli / indikator /
  • Mimiti atawa balikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe mana Anjeun hoyong nguji indikator Anjeun
  • neangan “Indikator adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • Right click on HarmonikManual Forex Metatrader Indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart a
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indicator HarmonikManual Forex Metatrader Indicator.mq4 is available on your Chart

How to remove HarmonikManual Forex Metatrader Indicator.mq4 from your Metatrader 4 grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu Indikator nu dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Katuhu klik kana Bagan nu
  • “daptar indikator”
  • Pilih Indikator jeung mupus

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • bebas $30 Pikeun Mimiti dagang instan
  • No deposit dibutuhkeun
  • Credited otomatis Pikeun Akun anjeun
  • No Sarat Hidden

xm-no-deposit-bonus

Forex Indikator Ngundeur di handap:
HarmonikManual

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply