JJN-tawon Indikator Forex

JJN-tawon Indikator Forex

221
0
Share

JJN-tawon Indikator Forex dibangun dienggo dening scalpers forex. Iku salah siji saka Indikator scalping gampang minangka dibandhingake paling saka liyane sing umume Komplek. Indikator iki digawe banget loropaken utamané kanggo wiwitan forex sing kaya kanggo nggunakake strategi scalping.

Indikator iki mung mbutuhake mata lan klik ing mouse. Iku menehi kabeh informasi sing penting kanggo ngetik dagang.

Indikator JJN-tawon iku tanggung jawab kanggo nampilake panah, titik lan jinis teks sinyal. Jinis teks sinyal ditampilake ing ndhuwur kiwa-sudhut bebarengan karo tingkat ing kang supaya kudu diselehake. Bener iki sinyal utama kanggo nonton kanggo nalika dagang. Panah sing kui salah siji oranye utawa kuning ing werna bulak. Panah orange sing nilai mudhun nuduhake yen ana gaya mudhun nalika panah kuning bulak sing nilai munggah nuduhake yen ana sing gaya munggah.

Fig.1. Indikator JJN-tawon.

Sawise sinyal diwenehi, indikator dadi ahead lan menehi sudagar karo tingkat mandeg. Iki titik sing ditampilake ing salah siji sisih padamaran kang sinyal diwenehi. indikator ngétung tingkat saka mundhut mandeg lan sing saka MediaWiki njupuk. Iki loro tingkat sing tau padha lan tingkat diwenehi siji sinyal ora padha karo sing diwenehi kanggo sinyal liyane. Ing titik orange makili tingkat saka MediaWiki njupuk nalika titik kuning bulak makili tingkat mandeg mundhut. Senajan iku uga koyone kaya mandeg mundhut ora perlu wiwit iku arang kenek, iku tansah apik kanggo nyeleh loro titik minangka cara manajemen risiko.

Cara migunakaké Indikator JJN-tawon kanggo mesen

Ana aturan sawetara sudagar wis bakal kanggo nalika nggunakake Indikator iki kanggo perdagangan. aturan iki kalebu:

Pesenan mung diselehake sawise rega nglewati tingkat entri. Iki tingkat sing dituduhake ing ngisor iki teks sinyal ing sudhut kiwa ndhuwur. Contone menawa teks sinyal BUY katon, sudagar kudu ngenteni nganti rega pasar nglewati tingkat entri munggah.
Sampeyan kudu pisanan ngenali gaya sakabèhé. Sampeyan mung kudu ngedol ing gaya downtrend sakabèhé lan mung tuku ing gaya uptrend sakabèhé.
Selling: sudagar kudu manggonake supaya sell nalika teks sinyal katampil ing sudhut kiwa ndhuwur iku 'ngedol' lan panah mudhun orange ditampilake.

tuku: sudagar kudu manggonake supaya tuku nalika teks sinyal katampil ing sudhut kiwa ndhuwur iku 'BUY' lan bulak kuning panah mudhun ditampilake.

NB: Kabeh dagang kabuka kudu mandeg mundhut lan MediaWiki njupuk.

Fig.2. Manggonke pesenan nggunakake Indikator JJN-tawon.

Pratondho Forex Download – Instructions

JJN-tawon Forex Indikator punika Metatrader a 4 (MT4) Indikator lan pet Indikator forex iku kanggo ndandani data sejarah nambah.

JJN-tawon Forex Indikator nyedhiyakake kanggo kesempatan kanggo ndeteksi macem-macem peculiarities lan patron ing dinamika rega kang siro menyang mripat wuda.

Adhedhasar informasi iki, pedagang bisa nganggep pergerakan rega luwih lan nyetel strategi sing sakcukupe.

Apa padha karo file cithakan (.tpl), yen ana apa, ing Gambar / Data Open Folder / Cithakan.

Carane nginstal JJN-tawon Forex Indicator.mq4?

  • Download JJN-tawon Forex Indicator.mq4
  • Copy JJN-tawon Forex Indicator.mq4 kanggo Direktori Metatrader Panjenengan / ahli / pratondho /
  • Mulai utawa miwiti maneh Metatrader Klien Panjenengan
  • Pilih Chart lan dawa ing ngendi sampeyan pengin nyoba Indikator Panjenengan
  • search “pratondho Custom” ing Navigator Panjenengan biasane kiwa ing Metatrader Klien Panjenengan
  • klik-tengen ing JJN-tawon Forex Indicator.mq4
  • Masang kanggo grafik
  • Ngowahi setelan utawa penet ok
  • Indikator JJN-tawon Forex Indicator.mq4 kasedhiya ing Chart Panjenengan

Carane mbusak JJN-tawon Forex Indicator.mq4 saka Metatrader Panjenengan 4 Chart?

  • Pilih Chart ngendi wis Indikator mlaku ing Metatrader Klien Panjenengan
  • Klik tengen menyang Chart ing
  • “dhaftar pratondho”
  • Pilih Indikator lan mbusak

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • free $30 Kanggo miwiti Dagang Enggal
  • No Deposit dibutuhake
  • Aken kanthi otomatis Kanggo akun
  • Ora Sarat Hidden

XM-no-simpenan-bonus
Klik Link Ngisor Download:
JJN Bee

ora ana KOMENTAR

Ninggalake a Reply