JJN-Bee Indikator Forex

JJN-Bee Indikator Forex

234
0
ngabagikeun

JJN-Bee Indikator Forex dirancang pikeun pamakéan ku scalpers forex. Ieu salah sahiji indikator scalping pangbasajanna sakumaha dibandingkeun kalolobaan séjén anu umumna kompléks. Indikator ieu dijieunna pisan ramah hususna ka beginners forex anu hoyong nganggo strategi scalping.

Indikator Ieu ukur merlukeun panon anjeun sarta klik di mouse Anjeun. Méré sagala informasi dipikabutuh pikeun nuliskeun trades.

Indikator JJN-Bee tanggung jawab mintonkeun panah, titik-titik na tipe téks sinyal. Jinis téks sinyal dipintonkeun dina luhur kénca-sudut bareng jeung tingkat di mana pesenan nu kudu ditempatkeun. Sabenerna ieu sinyal utama pikeun lalajo pikeun nalika dagang. Panah nu dihasilkeun boh jeruk atanapi konéng dina warna bulak. Panah jeruk nu nunjuk kahandap nunjukkeun yén aya hiji trend handap bari panah konéng bulak nu nunjuk ka nunjukkeun yén aya hiji trend luhur.

Fig.1. Indikator JJN-Bee.

Sakali sinyal dirumuskeun, indikator mana payun jeung nyadiakeun padagang nu mibanda tingkat eureun. Di handap ieu mangrupakeun titik-titik nu ditampilkeun dina boh sisi candlestick on mana sinyal dirumuskeun. indikator Etang tingkat leungitna eureun jeung anu tina kauntungan nyokot. Dua tingkat anu pernah sami jeung tingkat dibikeun pikeun hiji sinyal henteu sami sareng nu dibikeun for jeung sinyal lianna. The titik-titik jeruk ngagambarkeun tingkat kauntungan nyokot sedengkeun titik-titik konéng bulak ngagambarkeun tingkat leungitna eureun. Sanajan eta bisa sigana lamun nu eureun leungitna mah teu perlu saprak eta jarang pencét, éta salawasna alus pikeun nempatkeun duanana eureun salaku cara manajemén résiko.

Kumaha carana nganggo indikator JJN-Bee pikeun nempatkeun pesenan

Aya sababaraha aturan nu padagang nu geus taat kana nalika maké indikator ieu dagangan. aturan ieu ngawengku:

Tarekat anu ukur disimpen sanggeus hargana crosses tingkat Éntri. Ieu tingkat nu dituduhkeun handap téks sinyal dina sudut kenca luhur. Contona lamun hiji téks sinyal mésér mucunghul, padagang kudu nungguan nepi ka harga pasar crosses tingkat Éntri luhur.
Anjeun kudu mimiti mikawanoh trend sakabéh. Anjeun ngan kedah ngajual di trend downtrend sakabéh na wungkul meuli di trend uptrend sakabéh.
jual: padagang kedah nempatkeun hiji urutan ngajual nalika téks sinyal dipintonkeun dina sudut kenca luhur nyaeta 'ngajual' na hiji panah ka handap jeruk dipintonkeun.

dibeuli: padagang kedah nempatkeun hiji urutan Toko nalika téks sinyal dipintonkeun dina sudut kenca luhur nyaeta 'mésér' sarta bulak konéng panah ka handap dipintonkeun.

NB: Sagala trades dibuka kudu boga eureun leungitna sarta untung nyokot.

Fig.2. Nempatkeun pesenan ngagunakeun indikator JJN-Bee.

Indikator Forex Download – parentah

JJN-Bee Forex Indikator mangrupa Metatrader a 4 (MT4) indikator jeung hakekat indikator forex pikeun transformasi data sajarah akumulasi.

JJN-Bee Forex Indikator nyadiakeun keur hiji kasempetan pikeun ngadeteksi rupa peculiarities sarta pola di dinamika harga nu halimunan ku mata taranjang.

Dumasar informasi ieu, padagang bisa nganggap gerakan harga salajengna tur saluyukeun strategi maranéhanana sasuai.

Naha sami sareng file template (.tpl), lamun aya wae, di File / Data Buka Polder / témplat.

Kumaha carana install JJN-Bee Forex Indicator.mq4?

  • Ngundeur JJN-Bee Forex Indicator.mq4
  • Salinan JJN-Bee Forex Indicator.mq4 mun Diréktori Metatrader Anjeun / ahli / indikator /
  • Mimiti atawa balikan deui Metatrader klien Anjeun
  • Pilih Bagan jeung Timeframe mana Anjeun hoyong nguji indikator Anjeun
  • neangan “Indikator adat” di Navigator Anjeun lolobana ditinggalkeun di Metatrader klien Anjeun
  • klik katuhu dina JJN-Bee Forex Indicator.mq4
  • Ngagantelkeun ka chart a
  • Ngarobah setélan atawa pencet ok
  • Indikator JJN-Bee Forex Indicator.mq4 nyaéta sadia on Bagan Anjeun

Kumaha carana miceun JJN-Bee Forex Indicator.mq4 ti Metatrader Anjeun 4 grapik?

  • Pilih Bagan mana ieu Indikator nu dijalankeun di Metatrader klien Anjeun
  • Katuhu klik kana Bagan nu
  • “daptar indikator”
  • Pilih Indikator jeung mupus

download Metatrader 4 Trading Platform:

  • bebas $30 Pikeun Mimiti dagang instan
  • No deposit dibutuhkeun
  • Credited otomatis Pikeun Akun anjeun
  • No Sarat Hidden

xm-no-deposit-bonus
Klik link handap Pikeun Undeur:
JJN Bee

HENTEU AYA KOMÉNTAR

Leave a reply