At the time of this publication there are at least two papers ( ft.Dejavu and WmiFor ), allowing to certain conventions to find “similar”...

The indicator shows the Fibonacci levels within days. extern int NumDay = 2 + number of days now. extern ClrLevel Color = Yellow; color levels. extern ClrLevelMain...

Indicator of the dominance of U.S. dollar. indicator value (activity) in each bar is determined by the number of monitoring tools, which cost in...

This signal computes the typical regarding peculiar span. This typical is identified as the mathematical price isolating the greater 1 / 2 a sample,...

Treguesi i paraqitur është përgatitur mbi bazën e treguesve të njohur mirë Bands Bollinger. Shkurtimisht, Bands Bollinger përbëhet nga dy linja që janë ...

Treguesi Index Flow Paraja, IMF përdor çmimin tipike për krijimin e saj. I përdorur kodin standarde e treguesit dhe mundësi vetëm shtuar për të zgjedhur ...

sistemi i Scalper. Ajo tregon hyrjen, takeprofit dhe nivelet stoploss. Përdorin atë në M5 ose më lart. TakeProfit dhe stoploss vijnë nga ATR (ju mund të ndryshojë ...

Ky tregues paraqet një Moving linjën kryesore mesatar me parametrave të dhëna maPeriod_1, maMethod_1 dhe maAppPrice_1. Linja e dytë do të jetë një llogaritje e Hyrja ...

I just put an EMA Signal in the Schaff Trend Forex Indicators Download - Instructions is a Metatrader 4 (MT4) tregues dhe thelbi i ...

Ky tregues është një modifikim i treguesit klasike mbresëlënës. Ajo llogarit normën zbutur e ndryshimit të mesatareve twosmoothed lëvizin. Më saktë, treguesi ka ...