sistemi i Scalper. Ajo tregon hyrjen, takeprofit dhe nivelet stoploss. Përdorin atë në M5 ose më lart. TakeProfit dhe stoploss vijnë nga ATR (ju mund të ndryshojë ...

Ky tregues paraqet një Moving linjën kryesore mesatar me parametrave të dhëna maPeriod_1, maMethod_1 dhe maAppPrice_1. Linja e dytë do të jetë një llogaritje e Hyrja ...

I just put an EMA Signal in the Schaff Trend Forex Indicators Download - Instructions is a Metatrader 4 (MT4) tregues dhe thelbi i ...

Ky tregues është një modifikim i treguesit klasike mbresëlënës. Ajo llogarit normën zbutur e ndryshimit të mesatareve twosmoothed lëvizin. Më saktë, treguesi ka ...

Treguesi Simulon strukturën e plotë të sistemit të profilit të tregut që të përshkruar nga "James Dalton" në librin e tij "Mind Over Markets" për ...

Shembull i Frame Bare Multi kohë në një tabelë të vetme. V1.2 me disa mete fikse. Nëse ju dëshironi të shihni etiketën e çdo bar ...